Нехудожня література, Кулінарія, 500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья, Рік 1969, Мова російською, Видавництво Карпати, Сторінок 256, Формат 84х108/32, Малюнки Ні В наявності 185 грн! Доставка по Києву, Харкову, Чернігову та Україні. Консультація безкоштовно, Телефонуйте +38(063)590-88-73. Книжковий магазин з продажу б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок, листівок..

Знайди Скарби Минулого в Нашому Книжковому Магазині Модниця

Ласкаво просимо до "Букініст Модниця" - вашого вірного провідника в світі старовинних та унікальних творів літератури. Ми пишаємося тим, що пропонуємо широкий асортимент б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок та листівок - справжніх скарбів минулого.

Кожна книга, кожен аркуш - це кусочок історії, який чекає на свого нового читача. У нашому магазині Modnitsa ви зможете знайти не тільки книгу, а й шлях до минулого.

Завітайте до нас сьогодні та відкрийте для себе скарбницю літературних відкриттів.


500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья

500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья

500 видов домашнего печенья. Из венгерской кухни: печенье, пироги, торты, кремы, ликеры, бутерброды и др. - Бибиков К.А. 1969 Російською мовою.
185 UAH
Код товару: 2578
Є в наявності

Про товар 500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья

Печиво, пироги, торти, креми, лікери, бутерброди та ін.

Кондитерські вироби (з тіста та інші) користуються великим попитом у споживачів, так як вони смачні і поживні.

Зокрема кондитерські вироби Угорщини здавна славляться смаковими якостями, своєрідністю і простотою.

Книга "500 видів домашнього печива" є збіркою рецептів з угорської кухні.

У ній друкуються кращі рецепти для приготування найрізноманітніших виробів з борошна (пирогів ,булок, пряників, тістечок, печива, ріжків, тортів),

солодощів, морозива, напоїв, компотів, повидла і т. д.

Більшість рецептів, наведених в книзі, розраховане на легке і швидке приготування кондитерських виробів в домашніх умовах.

Однак в книзі наведені і більш складні рецепти, які, втім, також не вимагають від господині спеціальної підготовки.

Всі рецепти багаторазово перевірені.

Дози продуктів, наведені в книзі, в основному розраховані на 4-6 осіб

(в окремих випадках, вказується вихід виробів в штуках або ж даються продукти для однієї порції).

У рецептах для приготування тортів кількість яєць вказує на кількість порцій.

Якість кондитерських виробів багато в чому залежить від підтримки в печі необхідної температури під час випічки.

Мета книги-розширити асортимент кондитерських виробів, що готуються в домашніх умовах, і познайомити господинь з кращими рецептами угорської кухні.

Характеристики 500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья

Властивості Характеристики
Рік 1969
Мова російською
Видавництво Карпати
Сторінок 256
Формат 84х108/32
Малюнки Ні

Відгуки 500 видів домашнього печива. З Угорської кухні - Бібіков К. 1969 500 видов домашнего печенья

На жаль, відгуків ще немає, Ви можете стати першим!

Додати відгук
Рекомендуємо
Книгарня Букініст Модниця
пн.-птн. 9:00-18:00