Каталог книг автора Хіменес-Браво Е. Доставка по Києву та Україні. +38(063)590-88-73. Книжковий магазин з продажу б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок, листівок..

Знайди Скарби Минулого в Нашому Книжковому Магазині Модниця

Ласкаво просимо до "Букініст Модниця" - вашого вірного провідника в світі старовинних та унікальних творів літератури. Ми пишаємося тим, що пропонуємо широкий асортимент б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок та листівок - справжніх скарбів минулого.

Кожна книга, кожен аркуш - це кусочок історії, який чекає на свого нового читача. У нашому магазині Modnitsa ви зможете знайти не тільки книгу, а й шлях до минулого.

Завітайте до нас сьогодні та відкрийте для себе скарбницю літературних відкриттів.


Хіменес-Браво Е

Ектор Ісмаель Хіменес-Браво (ісп. Héctor Ismael Jiménez-Bravo, нар. 14 січня 1972 року, Букараманга, Колумбія) — канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий. Суддя проєкту МастерШеф Україна, викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Володар престижної кулінарної премії «The World Master Chef».

Кулінарна концепція Ектора Браво побудована на ідеях мультикультуралізму та поєднанні найрізноманітніших способів приготування їжі. Ектор Браво — засновник власного кулінарного стилю «Nuevo Latino». Він поєднує латиноамериканські кулінарні традиції, французьку вишуканість і делікатність азійської кухні. Основу страв складає м'ясо, свіжа риба та морепродукти.

Цікаві факти

  • Першою його роботою після закінчення школи було миття посуду в ресторані при готелі.
  • Обслуговував англійську королеву Єлизавету II, президента США Джорджа Буша, прем'єра Великої Британії Тоні Блера, президента Росії Володимира Путіна, поп-співачок Мадонну і Дженніфер Лопес.
  • Улюблена страва — «Гребінці з Нормандії з молодою цибулею порей, чорними трюфелями і бульйоном Parmentier», яку він розробив зі своїм другом Аленом Дюкассом.
  • Улюблений коктейль Ектора «Chili & passion» подають у готелі Principe di Savoya в Мілані. Це поєднання горілки, маракуї, перцю чилі та цитрусового соку.
  • У мандри обов'язково бере свій комплект із 58 ножів. Завжди має з собою термометр для вимірювання температури страви, яку він готує.
  • Браво працює з 16 років, але жодного разу не був у відпустці довше двох тижнів.
  • Захоплюється дайвінгом. Зізнається, що головні рішення у своєму житті він приймав під час занурення на дно океану.
Хіменес-Браво Е
Сортувати:
У цій категорії немає товарів для відображення.

Ектор Хіменес-Браво

Книгарня Букініст Модниця
пн.-птн. 9:00-18:00