Знайди Скарби Минулого в Нашому Книжковому Магазині Модниця

Ласкаво просимо до "Букініст Модниця" - вашого вірного провідника в світі старовинних та унікальних творів літератури. Ми пишаємося тим, що пропонуємо широкий асортимент б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок та листівок - справжніх скарбів минулого.

Кожна книга, кожен аркуш - це кусочок історії, який чекає на свого нового читача. У нашому магазині Modnitsa ви зможете знайти не тільки книгу, а й шлях до минулого.

Завітайте до нас сьогодні та відкрийте для себе скарбницю літературних відкриттів.


Ковальов М.І.

Микола Іванович Ковальов (1913 — 3 жовтня 2004) - один із засновників Ленінградської школи технології громадського харчування, дослідник історії російської кухні.

У 1935 році закінчив Ленінградський інститут інженерів громадського харчування. Брав участь у налагодженні громадського харчування в блокадному Ленінграді. У 1945 році заарештований за безпідставним звинуваченням у зраді Батьківщині, але виправданий військовим трибуналом.

У 1957 році розпочав наукову діяльність. У 1967-завідувач кафедри в Ленінградському інституті радянської торгівлі (ЛІРТ) ім. Ф. Енгельса. Автор кількох десятків праць за технологією громадського харчування, підготував понад 30 кандидатів технічних наук. У 1991 році у віці 78 років захистив докторську дисертацію.

У 1977 році про діяльність молодого вченого розповідається в книзі «Країна кулінарія»: Ленінградський вчений М.Ковальов відновив рецептуру багатьох забутих страв. Зокрема Ковальовим був відновлений і вивчений рецепт четвергової солі.

Ковальов М.І.
Сортувати:
Російська кулінарія - Ковальов М. І. 1972 Русская кулинария
код: 2586
185 UAH
Є в наявності
Русская кулинария. Ковалев, Н.И. 1972 (російською мовою) Видавництво: Экономика; Рік: 1973; Сторінок: 214; Формат: 70х90/16; Малюнки: Так; Мова: російською;

Микола Іванович Ковальов

Книгарня Букініст Модниця
пн.-птн. 9:00-18:00