Нехудожня література, Кулінарія, Підручники, Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988, Видавництво Экономика, Рік 1988, Сторінок 304, Малюнки Ні, Формат 60х90/16, Мова російською В наявності 29 грн! Доставка по Києву, Харкову, Чернігову та Україні. Консультація безкоштовно, Телефонуйте +38(063)590-88-73. Книжковий магазин з продажу б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок, листівок..

Знайди Скарби Минулого в Нашому Книжковому Магазині Модниця

Ласкаво просимо до "Букініст Модниця" - вашого вірного провідника в світі старовинних та унікальних творів літератури. Ми пишаємося тим, що пропонуємо широкий асортимент б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок та листівок - справжніх скарбів минулого.

Кожна книга, кожен аркуш - це кусочок історії, який чекає на свого нового читача. У нашому магазині Modnitsa ви зможете знайти не тільки книгу, а й шлях до минулого.

Завітайте до нас сьогодні та відкрийте для себе скарбницю літературних відкриттів.


Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технология приготовления пищи - Николай Ковалев, Людмила Сальникова. Видавництво Экономика 1988 рік. 304 сторінок. Без Російською мовою. ISBN 5-282-00035-0
29 UAH
Код товару: 3044
Є в наявності

Про товар Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технологія приготування їжі: Навчальний посібник для студентів, які навчаються за спеціальністю 1016 "Технологія громадського харчування".

У підручнику розглядаються основні способи і прийоми механічної і теплової обробки сировини і напівфабрикатів, технологія приготування і оформлення страв і гарнірів: супів, соусів, овочевих страв і гарнірів, страв з круп, бобових і макаронних виробів, м'яса, риби, яєць, сиру, а також солодких страв і виробів на тесту.

  • Третє видання (2-е видання 1983 р.) перероблено відповідно до нової збірки рецептур.

Характеристики Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Властивості Характеристики
Видавництво Экономика
Рік 1988
Сторінок 304
Малюнки Ні
Формат 60х90/16
Мова російською

Відгуки Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

На жаль, відгуків ще немає, Ви можете стати першим!

Додати відгук
Рекомендуємо
Див. також: Підручники

Книгарня Букініст Модниця
пн.-птн. 9:00-18:00